ВСТУП ДО ФАХУ

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

З метою формування професійних компетентностей майбутнього фахівця та відповідно до Плану роботи ВСП “КТЕФК КНТЕУ”  на 2021/2022 навчальний рік 09 вересня 2021 року здобувачі освіти 1 курсу відділення сфери обслуговування ОПП Ресторанне обслуговування (РО-11) з куратором  групи Світланою Кирилюк відвідали ресторан “Наживо”. До складу ресторану входить стейк- хаус, а також ресторани італійської та азійської кухні.Екскурсію  провів власник ресторану Олексій Повторейко.

Здобувачам освіти показали відкриту кухню закладу, процес приготування стейків, розказали про процес зберігання м’яса з дотриманням норм температурного режиму.Також Олексій відповів на численні запитання студентів стосовно секрету власного успіху, концепції ресторану та підходу до вибору професії.Здобувачам освіти дуже сподобалась екскурсія. Вони отримали багато нової інформації та позитивних вражень.Висловлюємо щиру вдячність Олексію Повторейку та бажаємо процвітання його ресторанам! Студентам бажаємо плідної праці та нових звершень!

Залишити коментар