Студенти ТЕК КНТЕУ на International Forum Food Industry and Packaging (IFFIP) – 2019

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     11 квітня 2019 року найініціативніші студенти відділення сфери обслуговування ТЕК КНТЕУ разом з викладачем циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи Гончар Юлією Миколаївною відвідали International Forum Food Industry and Packaging  (IFFIP)-2019, що проходив в Міжнародному виставковому  центрі.

     Студенти виявили зацікавленість до різнопланових експозицій. Вперше побачили наживо, продегустували природні та синтетичні ароматизатори, які широко використовуються в виробництві харчової продукції, поспілкувалися з дистриб’ютором на професійні теми. Не менш цікавим було спілкування з шеф-пекарем Денисом Суховієм, власником пекарні, засновником однойменної пекарської школи, який готував на професійному обладнанні компанії Gransmakina Fimak, з яким познайомив і представників ТЕК КНТЕУ. Денис в переддень пасхальних свят показав як випікати пишну паску та пригостив нею студентів. Дівчатам до душі припали не тільки випічка, але безглютенові, безлецитинові, корисні солодощі з керобу.

     Студенти відзначили високі смакові якості цукерок та шоколаду на його основі  та поспілкувалися з представником компанії «My healthy product AUGUST» про користь керобу для організму людини.

     Загалом студенти коледжу відзначили високу інформативність форуму та його цінність для них як професіоналів своєї справи!

Залишити коментар