ОСВІТА У ВСП «КТЕФК ДТЕУ» – ІДЕАЛЬНИЙ КРОК ДО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    14 вересня 2022 року відбулася зустріч здобувачів освіти першого курсу освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа з су-шефом, менеджером-логістом ресторану грузинської кухні «Хінкальня Гогі» Дмитром Цоколовим, випускником коледжу 2016 року та КНТЕУ 2020 року.

    Спілкування здобувачів освіти із практиком відбулося в контексті: «Освіта у ВСП «КТЕФК ДТЕУ» – ідеальний крок до професійного зростання».

    Студенти дізналися якими навичками має володіти майбутній фахівець галузі, яку роль відіграє практика в професійному становленні, які якості необхідно розвивати у собі для успішної кар’єри, на що звертають увагу роботодавці на співбесіді при прийнятті на роботу.

    Дмитро Цоколов зупинився на факторах, що вплинули на роботу ресторанного бізнесу в умовах Covid-19, війни, світових криз; як змінилися формати, концепції ресторанів в сучасних умовах; як змінилися технології, процеси, обладнання, які нововведення наразі стали найбільш популярними та як реагує бізнес на зміну факторів в цілому.

    Дякуємо Дмитру за цікаву зустріч. Гордимося своїми випускниками!

Залишити коментар