МАЙСТЕР-КЛАС З ЕТНІЧНОЇ ІЗРАЇЛЬСЬКОЇ КУЛІНАРІЇ

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    З метою популяризації освітньо-професійної програми Ресторанне обслуговування в рамках профорієнтаційних заходів студентами відділення сфери обслуговування групи РО-31 Данилом Друзем та Владиславом Зосимом за підтримки коледжу та викладачів Скрипник А. І. та Гончар Ю. М. було проведено демонстраційний майстер-клас з етнічної ізраїльської кулінарії.

    До участі у майстер-класі долучились учні та супроводжуючі Білогородської ЗОШ №1 та адміністрація коледжу. Студенти познайомили слухачів із особливостями технології приготування страв еврейської кухні, а саме : піти із швармою з курятини, крувіт з цвітної капусти з харисою та хумусу. Протягом виступу Данило та Влад розповідали про специфічні особливості харчування евреїв, про види сировини, про способи приготування та відповідали на запитання аудиторії. Наприкінці всі присутні мали змогу продегустувати страви.

Залишити коментар