ІТАЛІЙСЬКЕ ПАНЕТТОНЕ – ЦЕ СМАК РІЗДВЯНИХ СВЯТ

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    16 грудня 2021 року, напередодні новорічних свят, здобувачі освіти першого курсу освітньо-професійної програми Ресторанне обслуговування групи РО-12 з ініціативи та за сприяння викладача Анастасії Скрипник і завідувача відділення сфери обслуговування Тетяни Осадчої провели кулінарний майстер-клас «Традиційна різдвяна випічка» і готували а-ля Панеттоне. Панеттоне усім відома італійська випічка, пухкий мов хмаринка, та неймовірно смачний, його випікають перед Різдвом і їдять саме в новорічні свята. Студенти намагалися дотримуватися оригінальної рецептури в приготуванні цього запашного кексу. Оскільки кекс був дуже ароматний, ніхто з присутніх не втримався від дегустації і всі учасники майстер-класу змогли спробувати спільно приготовлений з любов’ю різдвяний кекс.

    Натхненні і задоволені роботою в навчальній лабораторії першокурсники уже готуються до нового майстер-класу!

Залишити коментар