БОРЩФЕСТ – КНТЕУ

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    19 жовтня 2021 року здобувачі освіти відділення сфери обслуговування освітньо-професійної програми Ресторанне обслуговування разом із завідувачем відділення Тетяною Осадчою та викладачем Анастасією Скрипник взяли участь у кулінарному фестивалі “BorschFest – KNUTE”, організованого в рамках святкування 75-річчя КНТЕУ.

    Команда коледжу “Young Chef’s” приготувала неймовірно смачний, запашний та наваристий український борщ з грибами, який презентували гостям свята та частували усіх бажаючих.

    Особливо до смаку українська національна страва припала іноземним гостям, які смакували борщі різних команд фестивалю, але так і не змогли визначитися який кращий. Бо, не залежно від рецептури, складових та регіональних особливостей, український борщ – завжди смачно!!!

Залишити коментар