*****18 травня 2021 року у ВСП «КТЕФК КНТЕУ» відбувся вебінар «Спеціалізація роботи ресторану або у кожного своя роль…»****

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    18 травня 2021 року шеф-кухарем закладу «Тітка Клара» БОГДАНОМ ОРОБІНСЬКИМ в рамках дисципліни «Організація обслуговування» на запрошення викладача Гончар Ю.М. було проведено вебінар на тему: «Спеціалізація роботи ресторану або у кожного своя роль…». Долучилися до вебінару як здобувачі вищої освіти, так і викладачі відділення сфери обслуговування.

    БОГДАН ОРОБІНСЬКИЙ розповів про особливості різноманітних форматів закладів ресторанного господарства, про важливість дотримання вимог НАССР та BRC на виробництві, і, звичайно, трохи розповів про свій кар’єрний шлях від кухаря у «Balu – indian food & drinks» та у «SHELEST» та су-шефа «Foodz Collection», «This is ПИВБАР» та «Eatrix» до шеф-кухаря закладу «Тітка Клара».

    Звичайно, що відведеного на вебінар часу не вистачило, але, навіть попри вихід за межі регламенту, додаткового часу все рівно було недостатньо для того, аби відповісти на усі запитання, що посипалися від студентів у чат ZOOM-конференції.

    Запрошений спікер БОГДАН ОРОБІНСЬКИЙ наприкінці вебінару висловив слова вдячності за активність студентів та пообіцяв відповісти на решту запитань наступного разу, адже це його перший захід у ВСП «КТЕФК КНТЕУ», але, однозначно, не останній!

Залишити коментар