Відокремлений структурний підрозділ "Київський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету"
  • Головна
  • Контакти
  • Гаряча лінія
  • Психологічна служба коледжу
  • Випускнику
  • Загальна
    інформація
    • Публічна інформація
    • Управління
    • Історія та місія коледжу
    • Стратегія розвитку /на період до 2027 року/
    • Символіка
    • Система управління якістю
    • Профспілкова організація
    • Календарний план заходів
    • Контакти
  • Відділення
    циклові комісії
    • Відділення сфери обслуговування
      • Загальна інформація
      • Практика за кордоном
      • Проморолики спеціальностей відділення сфери обслуговування
      • Вступ до фаху – професіографічні екскурсії
    • Відділення підприємництва, торгівлі та оціночної діяльності
    • Відділення фінансів, обліку та маркетингу
    • Практична підготовка
  • Вступнику

    • Вступна кампанія 2023 року
    • Презентація ВСП “КТЕФК ДТЕУ”
    • Майбутня професія очима студентів
    • Розмір плати за надання платних освітніх послуг
  • Студенту

    • Освітній процес у 2022/2023 н. р.
    • Графік освітнього процесу
    • Розклад занять, сесії
    • Семестровий контроль
    • Реквізити для оплати за навчання
    • ЗНО/НМТ- 2023
    • Рейтинг студентів ВСП “КТЕФК ДТЕУ”
    • Призначення стипендій
    • Студентське самоврядування
    • Етичний кодекс
    • Студентське життя
  • Підготовчі
    курси
    • Запис на підготовчі курси
      • Курси підготовки до ВСТУПУ
      • Курси підготовки до ЗНО
    • Розклад занять на підготовчих курсах для ВСТУПУ до коледжу
    • Розклад занять курсів підготовки до ЗНО-2023
    • АЛГОРИТМ ПРОВЕДЕННЯ ОНЛАЙН-ЗАНЯТЬ ДЛЯ СЛУХАЧІВ ПІДГОТОВЧИХ КУРСІВ
  • Освітній
    процес
    • Про безпеку учасників освітнього процесу
    • Забезпечення якості освіти – внутрішня система
    • Забезпечення якості освіти – зовнішня система
  • Освітньо-професійні
    програми
    • 081 Право
      • Право
    • 051 Економіка
      • Економіка бізнесу
    • 071 Облік і оподаткування
      • Бухгалтерський облік
      • Облік і оподаткування
    • 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
      • Оціночна діяльність
      • Фінанси і кредит
      • Фінанси, банківська справа та страхування
    • 075 Маркетинг
      • Маркетингова діяльність
      • Маркетинг
    • 076 Підприємництво та торгівля
      • Інформаційна діяльність підприємства
      • Товарознавство та комерційна діяльність
      • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • 241 Готельно-ресторанна справа
      • Готельне обслуговування
      • Ресторанне обслуговування
      • Готельно-ресторанна справа
    • 242 Туризм і рекреація
      • Туристичне обслуговування
  • Наукова робота
  • ДТЕУ

Викладацький склад

SorvinaСОРВІНА ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА

голова циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи,
спеціаліст другої категорії
гарант освітньої програми «Туристичне обслуговування»
e-mail:
sorvina.u.n@gmail.com

Освіта:

  • Київський національний торговельно-економічний університет, Спеціальність: менеджмент, професійне спрямування менеджмент туристичної індустрії, кваліфікація бакалавр з менеджменту, 2009-2012 р.
  • Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова, Спеціальність: менеджмент організацій і адміністрування. Кваліфікація магістра по менеджменту організацій; менеджера-економіста, 2012-2013 р.

Підвищення кваліфікації:

  • Тренінговий центр Іноземного підприємства «Амадеус Україна» / Amadeus Ukraine Central System Course (Traning Diploma Amadeus IT Group), 2018 р.
  • НАПН України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти, за категорією: «Викладачі коледжів і технікумів», 2019 р.
  • Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом». Виконана випускова робота «Особливості підготовки менеджерів з туризму», 2020 р.
  • ТОВ “Академія цифрового розвитку” Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти 2021 р.
  • Reikartz Hotel School Онлайн курс від  Reikartz Hot Group «LEVEL UP разом з REIKARTZ»,  2021 р.
  • Міністерство освіти і науки України Науково-методичному центрі вищої та фахової передвищої освіти. підвищення кваліфікації голів циклових комісій закладів фахової перед вищої освіти. Інноваційна педагогічна діяльність в закладах фахової передвищої освіти, 2021 р.
  • ТОВ “Академія цифрового розвитку” Цифрові інструменти Google для освіти”, 2022 р.

Педагогічне кредо: Ідеал у самому тобі. Перешкоди до його досягнення, знову-таки, в тобі. Твій стан – це той матеріал, із якого ти маєш створити цей ідеал

Викладає дисципліни: «Технологія і організація  туристичної діяльності»; «Організація екскурсійного обслуговування»; «Спеціалізований туризм»

Інші види діяльності:

Учасник:

  • II Міжнародної науково-практичної конференції “Туризм XXI століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності”, 2020 р.
  • Всеукраїнської науково-практичної конференції “Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності”, 2020 р.
  • Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції “Внутрішній ринок туризму в період covid-19: ініціативи та стимули розвитку”, 2021 р.
  • Міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія сфери послуг: виклики та можливості”, 2021 р.
  • ІІІ Всеукраїнської  науково-практичної конференції “Актуальні питання  забезпечення якості освіти”, 2021 р.
  • Міжвузівської науково-практичної конференції «Розвиток внутрішнього туризму в Україні: проблеми та перспективи», 2021 р.
  • Всеукраїнській конференції «Сфера гостинності як потужний чинник розвитку економіки України», 2021 р.
  • Міжнародній студентській науково-практичній конференції “Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи” , 2022 р.
  • Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сфера обслуговування: виклики сьогодення та перспективи відновлення в Україні»

Skripnik_AIСКРИПНИК АНАСТАСІЯ ІГОРІВНА

викладач циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи,
спеціаліст другої категорії
e-mail:
nastusin2017@gmail.com

Освіта: Київський національний торговельно-економічний університет, Спеціальність: Технології в ресторанному господарстві, кваліфікація спеціаліста з технологій в ресторанному господарстві 2009-2012 р.

Підвищення кваліфікації: 

  • Тренінговий центр Іноземного підприємства «Амадеус Україна» / Amadeus Ukraine Central System Course (Traning Diploma Amadeus IT Group), 2018 р.
  • Reikartz Hotel School Онлайн курс від  Reikartz Hot Group «LEVEL UP разом з REIKARTZ»,  2021 р.
  • ТОВ “Академія цифрового розвитку” Цифрові інструменти Google для освіти”, 2022 р.

Педагогічне кредо: Вірте в талант і творчі сили кожного вихованця. Людина – неповторна. (В. Сухомлинський)

Викладає дисципліни: «Технологія приготування їжі»; «Ресторанний сервіс»; «Кулінарна етнологія»; «Організація та технологія обслуговування в ЗРГ»

Інші види діяльності:

Учасник:

  • Всеукраїнської науково-практичної конференції “Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності”, 2020 р.
  • Міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія сфери послуг: виклики та можливості”, 2021 р.
  • Міжнародній студентській науково-практичній конференції “Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи”, 2022 р.

Nastenko_ODНАСТЕНКО ОЛЕНА ДМИТРІВНА

викладач циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи,
спеціаліст другої категорії
e-mail:
nastenko28061990@gmail.com

Освіта: Київський національний торговельно-економічний університет, Спеціальність: менеджмент організацій та адміністрування, 2014 р.

Підвищення кваліфікації: НАПН України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти, за категорією: «Викладачі коледжів і технікумів»

Педагогічне кредо: Мало мати хороший розум, головне – добре його застосовувати. (Рене Декарт)

Викладає дисципліни: «Організація та технологія обслуговування в готелях», «Організація готельного обслуговування»

Інші види діяльності:

Учасник:

  • Формування виробничої культури на підприємствах сфери гостинності / О. Д. Настенко // Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності: зб. Всеукраїнська науково-практична конференція, ТЕК КНТЕУ, 2020 р.
  • Структури готельного підприємства в умовах пандемії / О. Д. Настенко // Індустрія сфери послуг: виклики та можливості: зб.  Міжнародна науково практична конференція, ВСП «КТЕФК КНТЕУ», 2021 р.

Zaytceva_GMЗАЙЦЕВА ГАЛИНА МИКОЛАЇВНА

завідувач навчально-виробничої практики, викладач вищої категорії,
викладач-методист,
Відмінник освіти України
гарант освітньої програми «Ресторанне обслуговування»
e-mail:
zaitseva15052020@gmail.com

Освіта: Київський торгово-економічний інститут, спеціальність: «Технологія і організація громадського харчування», інженер-технолог 1978-1983 рр.

Підвищення кваліфікації:

  • НАПН України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти, за категорією: «Заступники директорів коледжів (технікумів)», 2019 р.
  • ДУУ «Інститут модернізації змісту освіти» Виконана випускова робота «Навчання майбутніх фахівців методам і засобам управління інноваціями в ресторанному бізнесі», 2021 р.
  • Reikartz Hotel School Онлайн курс від  Reikartz Hot Group «LEVEL UP разом з REIKARTZ»,  2021 р.
  • ТОВ “Академія цифрового розвитку”  Цифрові інструменти Google для освіти 2022 р.

Нагородження: Нагрудний знак: “Відмінник освіти України”, 2010 р.

Педагогічне кредо: Робити свою справу результативно, професійно

Викладає дисципліни: «Організація обслуговування»

Інші види діяльності:

Учасник:

  • Всеукраїнської науково-практичної конференції “Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності”, 2020 р.
  • Всеукраїнській конференції «Сфера гостинності як потужний чинник розвитку економіки України», 2021 р.
  • Міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія сфери послуг: виклики та можливості”, 2021 р.
  • Всеукраїнській конференції «Сфера гостинності як потужний чинник розвитку економіки України», 2021 р.
  • Всеукраїнського науково-практичного семінару «Організація виробничо-практичного навчання студентів закладів фахової передвищої освіти», 2021 р.
  • Міжнародній студентській науково-практичній конференції “Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи” , 2022 р.
  • Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сфера обслуговування: виклики сьогодення та перспективи відновлення в Україні» 2022 р.

PluskoПЛИСКО КАТЕРИНА ПЕТРІВНА

викладач циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи,
спеціаліст
e-mail:
plysko.katerina@gmail.com

Освіта:

  • Київський національний торговельно-економічний університет, Спеціальність: менеджмент організацій та адміністрування, 2014 р.

Підвищення кваліфікації:

  • Освітній Хаб м.Києва, “ Мистецтво викладання”, 03.02.2022 р.
  • ТОВ “Академія цифрового розвитку” Цифрові інструменти Google для освіти”, 2022 р.
  • НАПН України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти, за категорією: «Викладачі-тьютори (організатори) дистанційного навчання ЗФПО (коледжів, технікумів)», 2022 р.

Педагогічне кредо: Цінуй те, що маєш, але не зупиняйся на досягнутому!

Викладає дисципліни: “Туристичне краєзнаство”; “Основи менеджменту”

Інші види діяльності:

Учасник:

  • Ш Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції “Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності”, 2020 р.
  • Всеукраїнської науково-практичної конференції “Компетентнісний підхід до підготовки фахівців економічного та технічного профілю у ЗФПО”, 2021 р.
  • Міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія сфери послуг: виклики та можливості”, 2021 р.
  • Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сфера обслуговування: виклики сьогодення та перспективи відновлення в Україні» 2022 р.

MachinskaМАЧИНСЬКА СВІТЛАНА МИКОЛАЇВНА

викладач циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи,
спеціаліст другої категорії
e-mail:
aml95sv@gmail.com

Освіта:

  • Київське педагогічне училище №1,Спеціальність: Викладач початкових класів, 1985-1987 р.
  • Національний університет ім. Т. Г.Шевченко, Спеціальність: географ, еколог, 1989-1995 р.

Підвищення кваліфікації: 

  • Вищий навчальний заклад«Міжрегіональна Академія управління персоналом». Виконана випускова робота «Особливості методики викладання  туризму», 2020 р.
  • Київський університет імені Бориса Грінченко ,“Інноваційні методи викладання в закладах фахової передвищої освіти”, 29.02.2020 р.
  • Освітній Хаб м.Києва, “Екологія”, 22.03.2021 р.
  • Освітній Хаб м.Києва, “ Мистецтво викладання”, 22.03.2021 р.
  • Освітній Хаб м.Києва,“Критичне мислення і інформаційна культура (у форматі SCORM)”, 13.06.2022 р.
  • Prometheus,“Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів”, 13.06.22 р.

Педагогічне кредо: «Життя – це постійний рух, нові цікаві знайомства і взаємодопомога»

Викладає дисципліни: «Географія», «Туристичне країнознавство», «Міжнародний туризм»

Інші види діяльності:

Учасник:

  • Всеукраїнської науково-практичної конференції “Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності”, 2020 р.
  • Міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія сфери послуг: виклики та можливості”, 2021 р.
  • Міжнародній студентській науково-практичній конференції “Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи”, 2022 р.

 

Контакти

  • Україна, 03115, м. Київ, вул. Львівська, 2/4 (ст. м. “Святошин”)

  • +38044 424-70-40(бухгалтерія), +38044 424-11-32 (охорона)

  • +38099 184-11-22, +38067 507-40-37

  • ktepcknute.kyiv.ua@gmail.com

Новини

  • Усі новини
  • Події
  • Навчання