Викладацький склад
СОРВІНА ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА
голова циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи,
спеціаліст другої категорії
гарант освітньої програми «Туристичне обслуговування»
e-mail: sorvina.u.n@gmail.com
Освіта:
- Київський національний торговельно-економічний університет, Спеціальність: менеджмент, професійне спрямування менеджмент туристичної індустрії, кваліфікація бакалавр з менеджменту, 2009-2012 р.
- Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова, Спеціальність: менеджмент організацій і адміністрування. Кваліфікація магістра по менеджменту організацій; менеджера-економіста, 2012-2013 р.
Підвищення кваліфікації:
- Тренінговий центр Іноземного підприємства «Амадеус Україна» / Amadeus Ukraine Central System Course (Traning Diploma Amadeus IT Group), 2018 р.
- НАПН України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти, за категорією: «Викладачі коледжів і технікумів», 2019 р.
- Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом». Виконана випускова робота «Особливості підготовки менеджерів з туризму», 2020 р.
- ТОВ “Академія цифрового розвитку” Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти 2021 р.
- Reikartz Hotel School Онлайн курс від Reikartz Hot Group «LEVEL UP разом з REIKARTZ», 2021 р.
- Міністерство освіти і науки України Науково-методичному центрі вищої та фахової передвищої освіти. підвищення кваліфікації голів циклових комісій закладів фахової перед вищої освіти. Інноваційна педагогічна діяльність в закладах фахової передвищої освіти, 2021 р.
- ТОВ “Академія цифрового розвитку” Цифрові інструменти Google для освіти”, 2022 р.
Педагогічне кредо: Ідеал у самому тобі. Перешкоди до його досягнення, знову-таки, в тобі. Твій стан – це той матеріал, із якого ти маєш створити цей ідеал
Викладає дисципліни: «Технологія і організація туристичної діяльності»; «Організація екскурсійного обслуговування»; «Спеціалізований туризм»
Інші види діяльності:
Учасник:
- II Міжнародної науково-практичної конференції “Туризм XXI століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності”, 2020 р.
- Всеукраїнської науково-практичної конференції “Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності”, 2020 р.
- Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції “Внутрішній ринок туризму в період covid-19: ініціативи та стимули розвитку”, 2021 р.
- Міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія сфери послуг: виклики та можливості”, 2021 р.
- ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції “Актуальні питання забезпечення якості освіти”, 2021 р.
- Міжвузівської науково-практичної конференції «Розвиток внутрішнього туризму в Україні: проблеми та перспективи», 2021 р.
- Всеукраїнській конференції «Сфера гостинності як потужний чинник розвитку економіки України», 2021 р.
- Міжнародній студентській науково-практичній конференції “Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи” , 2022 р.
- Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сфера обслуговування: виклики сьогодення та перспективи відновлення в Україні»
СКРИПНИК АНАСТАСІЯ ІГОРІВНА
викладач циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи,
спеціаліст другої категорії
e-mail: nastusin2017@gmail.com
Освіта: Київський національний торговельно-економічний університет, Спеціальність: Технології в ресторанному господарстві, кваліфікація спеціаліста з технологій в ресторанному господарстві 2009-2012 р.
Підвищення кваліфікації:
- Тренінговий центр Іноземного підприємства «Амадеус Україна» / Amadeus Ukraine Central System Course (Traning Diploma Amadeus IT Group), 2018 р.
- Reikartz Hotel School Онлайн курс від Reikartz Hot Group «LEVEL UP разом з REIKARTZ», 2021 р.
- ТОВ “Академія цифрового розвитку” Цифрові інструменти Google для освіти”, 2022 р.
Педагогічне кредо: Вірте в талант і творчі сили кожного вихованця. Людина – неповторна. (В. Сухомлинський)
Викладає дисципліни: «Технологія приготування їжі»; «Ресторанний сервіс»; «Кулінарна етнологія»; «Організація та технологія обслуговування в ЗРГ»
Інші види діяльності:
Учасник:
- Всеукраїнської науково-практичної конференції “Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності”, 2020 р.
- Міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія сфери послуг: виклики та можливості”, 2021 р.
- Міжнародній студентській науково-практичній конференції “Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи”, 2022 р.
НАСТЕНКО ОЛЕНА ДМИТРІВНА
викладач циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи,
спеціаліст другої категорії
e-mail: nastenko28061990@gmail.com
Освіта: Київський національний торговельно-економічний університет, Спеціальність: менеджмент організацій та адміністрування, 2014 р.
Підвищення кваліфікації: НАПН України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти, за категорією: «Викладачі коледжів і технікумів»
Педагогічне кредо: Мало мати хороший розум, головне – добре його застосовувати. (Рене Декарт)
Викладає дисципліни: «Організація та технологія обслуговування в готелях», «Організація готельного обслуговування»
Інші види діяльності:
Учасник:
- Формування виробничої культури на підприємствах сфери гостинності / О. Д. Настенко // Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності: зб. Всеукраїнська науково-практична конференція, ТЕК КНТЕУ, 2020 р.
- Структури готельного підприємства в умовах пандемії / О. Д. Настенко // Індустрія сфери послуг: виклики та можливості: зб. Міжнародна науково практична конференція, ВСП «КТЕФК КНТЕУ», 2021 р.
ЗАЙЦЕВА ГАЛИНА МИКОЛАЇВНА
завідувач навчально-виробничої практики, викладач вищої категорії,
викладач-методист,
Відмінник освіти України
гарант освітньої програми «Ресторанне обслуговування»
e-mail: zaitseva15052020@gmail.com
Освіта: Київський торгово-економічний інститут, спеціальність: «Технологія і організація громадського харчування», інженер-технолог 1978-1983 рр.
Підвищення кваліфікації:
- НАПН України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти, за категорією: «Заступники директорів коледжів (технікумів)», 2019 р.
- ДУУ «Інститут модернізації змісту освіти» Виконана випускова робота «Навчання майбутніх фахівців методам і засобам управління інноваціями в ресторанному бізнесі», 2021 р.
- Reikartz Hotel School Онлайн курс від Reikartz Hot Group «LEVEL UP разом з REIKARTZ», 2021 р.
- ТОВ “Академія цифрового розвитку” Цифрові інструменти Google для освіти 2022 р.
Нагородження: Нагрудний знак: “Відмінник освіти України”, 2010 р.
Педагогічне кредо: Робити свою справу результативно, професійно
Викладає дисципліни: «Організація обслуговування»
Інші види діяльності:
Учасник:
- Всеукраїнської науково-практичної конференції “Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності”, 2020 р.
- Всеукраїнській конференції «Сфера гостинності як потужний чинник розвитку економіки України», 2021 р.
- Міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія сфери послуг: виклики та можливості”, 2021 р.
- Всеукраїнській конференції «Сфера гостинності як потужний чинник розвитку економіки України», 2021 р.
- Всеукраїнського науково-практичного семінару «Організація виробничо-практичного навчання студентів закладів фахової передвищої освіти», 2021 р.
- Міжнародній студентській науково-практичній конференції “Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи” , 2022 р.
- Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сфера обслуговування: виклики сьогодення та перспективи відновлення в Україні» 2022 р.
ПЛИСКО КАТЕРИНА ПЕТРІВНА
викладач циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи,
спеціаліст
e-mail: plysko.katerina@gmail.com
Освіта:
- Київський національний торговельно-економічний університет, Спеціальність: менеджмент організацій та адміністрування, 2014 р.
Підвищення кваліфікації:
- Освітній Хаб м.Києва, “ Мистецтво викладання”, 03.02.2022 р.
- ТОВ “Академія цифрового розвитку” Цифрові інструменти Google для освіти”, 2022 р.
- НАПН України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти, за категорією: «Викладачі-тьютори (організатори) дистанційного навчання ЗФПО (коледжів, технікумів)», 2022 р.
Педагогічне кредо: Цінуй те, що маєш, але не зупиняйся на досягнутому!
Викладає дисципліни: “Туристичне краєзнаство”; “Основи менеджменту”
Інші види діяльності:
Учасник:
- Ш Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції “Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності”, 2020 р.
- Всеукраїнської науково-практичної конференції “Компетентнісний підхід до підготовки фахівців економічного та технічного профілю у ЗФПО”, 2021 р.
- Міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія сфери послуг: виклики та можливості”, 2021 р.
- Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сфера обслуговування: виклики сьогодення та перспективи відновлення в Україні» 2022 р.
МАЧИНСЬКА СВІТЛАНА МИКОЛАЇВНА
викладач циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи,
спеціаліст другої категорії
e-mail: aml95sv@gmail.com
Освіта:
- Київське педагогічне училище №1,Спеціальність: Викладач початкових класів, 1985-1987 р.
- Національний університет ім. Т. Г.Шевченко, Спеціальність: географ, еколог, 1989-1995 р.
Підвищення кваліфікації:
- Вищий навчальний заклад«Міжрегіональна Академія управління персоналом». Виконана випускова робота «Особливості методики викладання туризму», 2020 р.
- Київський університет імені Бориса Грінченко ,“Інноваційні методи викладання в закладах фахової передвищої освіти”, 29.02.2020 р.
- Освітній Хаб м.Києва, “Екологія”, 22.03.2021 р.
- Освітній Хаб м.Києва, “ Мистецтво викладання”, 22.03.2021 р.
- Освітній Хаб м.Києва,“Критичне мислення і інформаційна культура (у форматі SCORM)”, 13.06.2022 р.
- Prometheus,“Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів”, 13.06.22 р.
Педагогічне кредо: «Життя – це постійний рух, нові цікаві знайомства і взаємодопомога»
Викладає дисципліни: «Географія», «Туристичне країнознавство», «Міжнародний туризм»
Інші види діяльності:
Учасник:
- Всеукраїнської науково-практичної конференції “Інноваційний ринок індустрії туризму і сфери гостинності”, 2020 р.
- Міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія сфери послуг: виклики та можливості”, 2021 р.
- Міжнародній студентській науково-практичній конференції “Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи”, 2022 р.