ЗАХІД ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЯКОСТІ «QUALITY DAY»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    Щорічно у другий четвер листопада відзначається Всесвітній День якості. З цієї нагоди 11 листопада 2021 року Циклова комісія товарознавства та підприємництва ВСП «КТЕФК КНТЕУ» провела в онлайн форматі інформаційний тренінг «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач». Команда учасників, у складі здобувачів освіти ОПП Товарознавство та комерційна діяльність та викладачів циклової комісії, обговорили актуальні теми сучасних тенденцій нового підходу до контролю якості та безпечності харчових продуктів: впровадження системи НАССР (ХАССП) в Україні та нові вимоги законодавства, що спрямоване на забезпечення належного рівня захисту здоров’я та інтересів споживачів.

    Учасники тренінгу надали поради та рекомендації щодо розпізнавання знаків маркування при виборі кращої для здоров’я та довкілля продукції, розкрили питання правильного підходу до вибору безпечних ковбасних виробів, привертаючи увагу на таку нову продукцію, як органічні м’ясні та веганські ковбасні вироби, особливості їх виготовлення та переваги споживання такої продукції.

    Вітаємо всіх з Днем якості та щиро бажаємо всім нам якісних товарів і послуг!

Залишити коментар