ВСТУП ДО ФАХУ

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    Значущою частиною здобуття освіти за фахом є знайомство з обраною професією. З метою формування професійних компетентностей майбутнього фахівця 16 вересня здобувачі освіти 1-го курсу відділення сфери обслуговування освітньо-професійної програми Ресторанне обслуговування, (група РО-11) під керівництвом викладача Анастасії Скрипник у рамках навчального процесу здійснили виїзне практичне заняття відвідавши заклад ресторанного господарства, Chicken Kyiv, що належить до мережі закладів Дмитра Борисова GastroFamily.

    Здобувачі освіти мали унікальну можливість ознайомитися із концепцією закладу та з особливостями роботи ресторану.

    Щиро вдячні директорці ресторану Галині Кудріній за неймовірно натхненну розмову зі здобувачами освіти, які отримали натхненні відповіді на свої численні запитання.

Залишити коментар