Всесвітній день продовольства та здорового харчування

  • image
  • image
  • image
  • image

    З нагоди святкування Всесвітнього дня продовольства, що відзначається щорічно 16 жовтня, здобувачами освіти ОПП Товарознавство та комерційна діяльність (гр. ТК-22, 32) разом з викладачами циклової комісії товарознавства та підприємництва, був проведений захід присвячений Всесвітньому дню продовольства та Всесвітньому дню здорового харчування. Метою проведення Всесвітнього дня продовольства визначено підвищення рівня поінформованості населення щодо світової продовольчої проблеми та укріплення солідарності у боротьбі з голодом, недоїданням і злиднями, також привід замислитися над тим, що зроблено, і що ще належить зробити для забезпечення повноцінного харчування для всіх. Здорове харчування — це не тільки добре самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але й любов та повага до себе, це прагнення до здорового і тривалого життя.

    Харчування невід’ємна частина нашого життя, а значить цілком природно, що існують закони, що регулюють правильне харчування. Здобувачі освіти презентували та провели дегустацію корисних продовольчих новинок: рослинного молока, хліба зі спельти (дика пшениця), а також батончиків торговельної марки SunFill. Особливо зацікавила присутніх на заході продукція компанії SunFill, заступником директора якої є випускник коледжу – Владислав Кириченко.

Залишити коментар