VI РЕГІОНАЛЬНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     Майбутні фахівці сфери гостинності мають бути обізнаними з інноваціями у сфері харчових виробництв та індустрії готельно-ресторанного бізнесу.

     З метою розвитку професійних якостей майбутніх фахівців 30 жовтня 2024 року викладачка Яніна Безверха та здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», груп ГРС-11, ГРС-32, відділення сфери обслуговування та права Софія-Анастасія Бичкова, Влада Шишко взяли участь у VI Регіональній науково-практичній конференції «Інноваційні напрями розвитку харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу», яку організовував Відокремлений структурний підрозділ «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету».

     Учасники конференції розглянули актуальні тенденції розвитку сфери гостинності під час воєнного стану, впровадження системи НАССР у вітчизняних закладах ресторанного господарства, основні інструменти просування ресторанних послуг, інновації в розвитку харчових технологій  і кондитерському виробництві та долучились до майстер-класів.

     Щиро вдячні організаторам та всім учасникам за отримані знання, які допоможуть покращити рівень сервісу та надання послуг у сфері гостинності України!

Залишити коментар