Участь у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    22 квітня 2021р. студенти ВСП «КТЕФК КНТЕУ» вперше взяли участь у фінальному турі ІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології», що проходив у КНТЕУ. Специфіка конкурсу передбачає презентацію інноваційних технологій, результатів їх наукових досліджень та демонстрацію ґрунтовних знань з дисципліни «Харчові технології», опанування якої безпосередньо не передбачено ОП «Ресторанні технології», але вивчення основ цієї дисципліни входить до кола інтересів учасниць-представників ВСП «КТЕФК КНТЕУ».

    Загалом до фіналу було допущено тільки 19 наукових робіт, в тому числі обидві роботи студентів ВСП «КТЕФК КНТЕУ»:

1) Палюх Анна (РО-31, науковий керівник: Скрипник А.І.) з роботою: «Аналіз досліджень щодо удосконалення мікронутрієнтного та розширення асортиментного складу макаронних виробів»;
2) Мякушко Анастасія (РО-32, науковий керівник: Гончар Ю.М.) з роботою: «Удосконалення технології січених м’ясних напівфабрикатів для харчування школярів та студентів коледжів».

    Роботи оцінювали як НПП кафедри технології та організації ресторанного господарства КНТЕУ, так і представники сфери бізнесу, в т.ч. голова Спілки «Асоціація крафтових дистиляторів України», представник компанії «Robot Coupe». Члени конкурсної комісії засвідчили високий науковий рівень робіт та відзначили студенток ВСП «КТЕФК КНТЕУ» сертифікатами учасника конкурсу.

Залишити коментар