СТРАВА В КАЗАНІ 2021

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    Традиційно до Дня українського козацтва на внутрішньому подвір’ї Київського торговельно-економічного фахового коледжу КНТЕУ викладачем Анастасією Скрипник було проведено кулінарний батл «Страва в казані2021» серед здобувачів освіти освітньо-професійної програми Ресторанне обслуговування.

    Цьогоріч студенти готували традиційну козацьку страву «галушки», презентували авторські рецепти її приготування, сервірували столи в українському стилі, застеляли вишитими рушниками, прикрашали калиною, іконою Божої матері та Кобзарем.

    У щорічному конкурсі взяли участь 3 команди:

– група РО-21 готували галушки з картопляного тіста із шкварками та пасерованою цибулею;
– група РО-22 приготували оригінальні галушки з гарбузового борошна;
– група РО-31 частували всіх присутніх галушками з сирного тіста з карамелізованою грушею.

    У голосуванні брали участь викладачі, студенти та працівники коледжу і в результаті голоси було розподілено таким чином:

    1 місце посіла команда групи РО-31

    2 місце – команда групи РО-21

    3 місце команда РО-22.

    Директор коледжу Олег Олійник урочисто привітав всіх учасників заходу, побажав здоров’я та натхнення.
Завідувач відділення сфери обслуговування Тетяна Осадча вручила переможний перехідний кубок команді переможців, всіх конкурсантів нагороджено сертифікатами та грамотами.

    Вітаємо з Днем українського козацтва, Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці!!!

Залишити коментар