ПРАКТИЧНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС «CAKE POPS»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    18 лютого 2021 року до «Дня усіх закоханих» було проведено практичний майстер-клас з виготовлення солодощів «Cake Pops». До участі у майстер-класі долучились найініціативніші студенти відділення «Сфера обслуговування» та адміністрація коледжу. Викладачі ЦК «Туризму та готельно-ресторанної справи» (Скрипник А.І. та Гончар Ю.М.) познайомили студентів із особливостями технології приготування солодощів, історією їх появи. «Cake pops» готували двох видів: «Chocolate Cake Pops» з шоколадного бісквіту та згущеного молока і «Sweat Cake Pops»  з класичного ванільного бісквіту з полуничним джемом. Творчий підхід студенти могли проявити у прикрашанні солодощів за допомогою білої, молочної чи чорної шоколадної глазурі, глазурі з яєчним альбуміном та використовуючи різноманітні цукрові посипки на власний розсуд. Апогеєм майстер-класу стала загальна дегустація власноруч приготованих «Cake pops».

    Родзинкою заходу стали змагання команди хлопців проти команди дівчат в ерудиції, кмітливості, грації, красномовстві і дотепності. Проте у запеклій боротьбі закономірно перемогла рівність, адже студенти ВСП «Київського торговельно-економічного фахового коледжу» – просто найкращі!

Залишити коментар