Майстер-клас «Приготування солоної карамелі»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     5 квітня 2019 року в Центрі ресторанного обслуговування «Аля Версаль» студенткою групи РО-11 Поліною Юхимович було проведено демонстраційний майстер-клас «Приготування солоної карамелі».

     Майстер-клас проводився під керівництвом викладача Скрипник Анастасії Ігорівни та завідувача відділення Осадчої Тетяни Анатоліївни для студентів першого та другого курсу спеціалізації Ресторанне обслуговування.

      На майстер-класі студенти дізналися історію створення солоної карамелі, тонкощі її приготування в домашніх умовах, можливі рецепти та складові. Поліна наголосила на помилках, що можуть виникнути в процесі приготування та поділилась практичними порадами як запобігти та виправити ці помилки.

     Для студентів були озвучені безліч можливих варіантів використання солоної карамелі, починаючи від соусу до млинців до карамельно-горіхової пасти праліне.

    По закінченню майстер-класу студентами була проведена дегустація приготовленої Поліною карамелі.

Залишити коментар