Кондитерський майстер-клас

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     8 квітня 2019 року Юхимович Поліна, cтудентка коледжу групи РО-11 провела ще один кондитерський майстер-клас з приготування та декорування шоколадного тістечка «Крім-пай» у Центрі ресторанного обслуговування «Аля Версаль» ТЕК КНТЕУ.

     У гастрономічній сфері про тістечка пай ходять легенди, але знайти їх можливо тільки в окремих кондитерських. Це дійсно неймовірно смачний десерт американського походження.

     Особливістю крім-паю, який презентувала студентка, є помітно насичений шоколадний присмак, оксамитова текстура, легкий крем ніжного вершкового смаку з додаванням конфі з малини.

     Поліна зробила також надзвичайно красивий декор своїх смаколиків печивом, карамельним попкорном та шоколадним драже.

     Бажаємо нових успіхів Поліні у кондитерській справі!

Залишити коментар