Кейс-заняття «Смачне мистецтво»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    Що таке «солодка геометрія»? Яка «формула» у тістечка? Звідки в шоколаді бульбашки? Як «розфарбувати» тістечка? Який шоколад зараз в моді? Які фундаментальні і практичні знання мені знадобляться? Це неповний перелік тем кейс-заняття «Смачне мистецтво», які стали предметом обговорення під час круглого столу, куди були запрошені Ніколаєнко Алла Іванівна та Розкевич Ірина Олексіївна з Немішаєвського агротехнічного коледжу

    Наприкінці заняття було смачно – відбулась дегустація кондитерських виробів.

    Захід підготували викладачі комісії природничо-наукової підготовки.

Залишити коментар