БАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    17 вересня 2021 року в лабораторії ресторанного обслуговування коледжу був проведений практичний майстер-клас по приготуванню коктейлів для студентів відділення сфери обслуговування освітньо-професійної програми «Ресторанне обслуговування».

    Майстер-клас проводила викладачка фахових дисциплін Міхєєва Ніна Сергіївна та запрошений гість Тетяна Братчун – практикуючий бармен та управлінець у закладі «Лютий Бар».

    Практикуючий бармен Тетяна разом із студентами готували кілька коктейлів: Whiskey Sour – це гармонійне поєднання насиченого смаку, легка кислинка лимонного соку, що перетікає в солодкі нотки цукрового сиропу, баланс досягається за рахунок м’якої яєчної піни, а фортеця бурбона завершує ансамбль помірної алкогольної фортецею і незначною гіркотою; Clover Club – алкогольний коктейль на основі джина, лимонного соку, малинового сиропу і яєчного білку.

    На практичному майстер-класі у кожного студента була змога прийняти участь у приготуванні коктейлів, задати питання запрошеному практикуючому бармену та послухати професійні відповіді, застосувати отриманні теоретичні знання на лекційних завданнях. Також всі студенти мали змогу провести дегустування.

    Щира вдячність Тетяні Братчун, яка не тільки показувала як готувати коктейлі, а й відповіла на всі питання від студентів, навчила основним правилам приготування багатокомпонентних коктейлів, зорієнтувала по назвам барного посуду та поділилася зі студентами власним досвідом як побудувати успішну кар’єру бармена.

Залишити коментар