БАРБЕКЮ-ФЕСТ 2022

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

    Літо у розпалі, а це означає, що настав час пікніків!

    16 червня 2022 року на внутрішньому подвір’ї коледжу був проведений практичний кулінарний майстер-клас з приготування страв на мангалі «Барбекю-фест».

    Майстер-клас організували і провели для здобувачів освіти та абітурієнтів викладач ресторанного обслуговування Анастасія Скрипник, завідувач відділення сфери обслуговування Тетяна Осадча та голова циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи Юлія Сорвіна.

    Майстер-клас був проведений в онлайн форматі із застосуванням додатку Google meet та веденням прямого ефіру з офіційної сторінки коледжу у Facebook.

    У меню «Барбекю-фест» були крильця в соусі «Теріякі», крильця в лимонно-гірчичному маринаді, соус «Каррі» та овочі гриль.

    Заздалегідь був складений перелік необхідних інгредієнтів, щоб всі охочі мали змогу готувати в реальному часі.

    До приготування страв в прямому ефірі долучилися здобувачі освіти коледжу Анна Малодід та Олег Дідик, які віддалено, в інших містах України, покроково виконували всі процеси приготування страв на мангалі.

    Під час майстер-класу учасники активно задавали питання, цікавилися тонкощами приготування соусів та маринадів та підбором інгредієнтів.

    До нових зустрічей!

Залишити коментар